4 Ingredient Orange Salmon
|  | 
| 4 Ingredient Orange Salmon | 
Eàsy ànd delicious bàked sàlmon recipe màde with sweet ànd sàlty orànge sàuce
Ingredients
·         1 orànge JUICE
·         3 Tbsp soy sàuce
·         2 Tbsp honey
·         1 lb sàlmon skin on
·         1 orànge ZEST ànd JUICE
Instructions
1.    Preheàt the oven to 425 ànd line à bàking sheet with pàrchment pàper, folding up the edges to keep keep sàuce in.
2.    Combine juice from 2 orànges, zest from 1 orànge, soy sàuce, ànd honey in à bowl. Whisk well. 
3.    Pour à few spoonfuls of sàuce on the prepàred bàking pàn. Plàce sàlmon skin up ànd pour remàining sàuce over it.
4.    Bàke for àbout 7 minutes ànd càrefully flip sàlmon skin down. Spoon some sàuce over the top of the sàlmon.
5.    Bàke for 18-20 minutes, until sàlmon is done. Bàke time will depend on the size ànd thickness of sàlmon filet. 
6.    Enjoy sàlmon over rice or quinoà.
0 Response to "4 Ingredient Orange Salmon"
Post a Comment