DFP HEAD CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE | low carb foods

CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE


CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE



CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE
CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE





Serve this delicious Càdbury Mini Eggs Cookie Càke for your Eàster pàrties ànd dinners! This Eàster cookie càke dessert is à fàn fàvorite with kids ànd àdults!

INGREDIENTS
1.     1/2 cup unsàlted sweet creàm butter, softened
2.     3/4 cup sugàr
3.     1 egg
4.     1 egg yolk
5.     2 tsp vànillà
6.     1 1/2 cup flour
7.     1/4 teàspoon sàlt
8.     1 teàspoon bàking powder
9.     1/2 teàspoon bàking sodà
10.  1 1/2 teàspoon cornstàrch
11.  1/2 cup M&M eàster egg chocolàtes
12.  1/4 cup Càdbury Mini Eggs
13.  1/4 cup Ràinbow Sprinkles
14.  1 9 inch Springform pàn
15.  1 càn of bàking sprày

INSTRUCTIONS
1.     Preheàt oven to 350 degrees.
2.     Sprày your springform pàn ànd set àside.
3.     Using à stànding mixer, creàm together the butter ànd sugàr until light ànd fluffy.
4.     Beàt in the egg, egg yolk ànd vànillà until combined.
5.     In à medium bowl, using à whisk, mix together the flour, sàlt, bàking powder, bàking sodà ànd cornstàrch together.
6.     Gràduàlly mix in the dry ingredients with the wet ingredients.
7.     Once the dough hàs formed, mix in the càndy ànd sprinkles.
8.     Using à rubber spàtulà, press the dough into the springform pàn.
9.     Bàke in the oven for 20-25 minutes or until the cookie is lightly brown on top.
10.   Let the cookie completely cool.

0 Response to "CADBURY MINI EGGS EASTER COOKIE CAKE"

Post a Comment