Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon
Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon |
Creàmy Gàrlìc Pàrmesàn
Mushroom Chìcken & Bàcon ìs pàcked full of flàvour for àn eàsy, weeknìght
dìnner the whole fàmìly wìll love!
ÀN ORÌGÌNÀL CÀFEDELÌTES ©
RECÌPE
Ìngredìents
FOR THE CHÌCKEN:
• 6
chìcken thìghs (bone-ìn, skìn-on or off)
• 1
tàblespoon olìve oìl
• 2
cloves gàrlìc crushed
• 2
tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
• Kosher
sàlt ànd freshly ground blàck pepper to tàste
FOR THE CREÀM SÀUCE:
• 4
cloves gàrlìc crushed
• 7
ounces (200 g) dìced bàcon
• 14
ounces (400 g) slìced brown mushrooms (Cremìnì)
• 1
cup heàvy creàm OR hàlf ànd hàlf*
• 1/2
cup chìcken broth
• 1/2
cup freshly gràted Pàrmesàn
• 1/4
teàspoon freshly ground blàck pepper to tàste
• Sàlt
only ìf needed to your tàste
• Extrà
chopped fresh pàrsley to gàrnìsh
• Fresh
shàved or gràted pàrmesàn to gàrnìsh
Ìnstructìons
1. Preheàt
oven to 200°C | 400°F.
2. Àrrànge
chìcken on à plàte. Combìne together the olìve oìl, gàrlìc, pàrsley, sàlt ànd
pepper ìn à jug. Rub the oìl mìxture over the chìcken to completely coàt.
3. Heàt
à làrge oven proof pàn or skìllet over medìum hìgh heàt. Seàr the chìcken,
skìn-sìde down fìrst, untìl skìn ìs crìsp ànd golden brown. Rotàte ànd seàr the
other sìde (àbout 2-3 mìnutes per sìde).
4. please visit ketohealthyone.blogspot.com@Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon for full recipe
0 Response to "Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon"
Post a Comment