DFP HEAD Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon | low carb foods

Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon


Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon

Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & BACON
Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon



Creàmy Gàrlìc Pàrmesàn Mushroom Chìcken & Bàcon ìs pàcked full of flàvour for àn eàsy, weeknìght dìnner the whole fàmìly wìll love!
ÀN ORÌGÌNÀL CÀFEDELÌTES © RECÌPE
Ìngredìents
FOR THE CHÌCKEN:
•       6 chìcken thìghs (bone-ìn, skìn-on or off)
•       1 tàblespoon olìve oìl
•       2 cloves gàrlìc crushed
•       2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
•       Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper to tàste
FOR THE CREÀM SÀUCE:
•       4 cloves gàrlìc crushed
•       7 ounces (200 g) dìced bàcon
•       14 ounces (400 g) slìced brown mushrooms (Cremìnì)
•       1 cup heàvy creàm OR hàlf ànd hàlf*
•       1/2 cup chìcken broth
•       1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn
•       1/4 teàspoon freshly ground blàck pepper to tàste
•       Sàlt only ìf needed to your tàste
•       Extrà chopped fresh pàrsley to gàrnìsh
•       Fresh shàved or gràted pàrmesàn to gàrnìsh
Ìnstructìons
1.      Preheàt oven to 200°C | 400°F.
2.      Àrrànge chìcken on à plàte. Combìne together the olìve oìl, gàrlìc, pàrsley, sàlt ànd pepper ìn à jug. Rub the oìl mìxture over the chìcken to completely coàt.
3.      Heàt à làrge oven proof pàn or skìllet over medìum hìgh heàt. Seàr the chìcken, skìn-sìde down fìrst, untìl skìn ìs crìsp ànd golden brown. Rotàte ànd seàr the other sìde (àbout 2-3 mìnutes per sìde).
4.       please visit  ketohealthyone.blogspot.com@Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon    for full recipe

0 Response to "Creamy Garlic Parmesan Mushroom Chicken & Bacon"

Post a Comment