DFP HEAD COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE | low carb foods

COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE

COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE


COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE #Dessertrecipes#Easydesserts#Cookierecipes#Icecream#Chocolate#Yummyfood#pie#Healthysnacks#Healthymeals#Healthyeating#Healthydessertrecipes#Healthyfoodrecipes#Nicecream #Dessertrecipes#Easydesserts#Cheesecakerecipes#Deliciousdesserts#Dessertvideos#Healthydessertrecipes#Healthyfood#Vegandessert#Healthycookies#Healthysweetsnacks#Paleodessert#Cakerecipes#Coffee#Healthydesserts#Dessertrecipeseasy#Chocolatemousserecipe#Chocolatecheesecake#Nobakecookies#Chocolatedesserts#Oreodessert#Easynobakedesserts#Peanutbutterdesserts#Nobakecheesecakerecipes #COPYCAT CHEESECAKE FACTORYREESE’SPEANUTBUTTERCHOCOLATECAKECHEESECAKE

COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE



Delicious layers of moist chocolate cake, Reese’s cheesecake, caramel and peanut butter make up this Copycat Cheesecake Factory Reese’s Peanut Butter Chocolate Cake Cheesecake.

keyword:#Dessertrecipes#Easydesserts#Cookierecipes#Icecream#Chocolate#Yummyfood#pie#Healthysnacks#Healthymeals#Healthyeating#Healthydessertrecipes#Healthyfoodrecipes#Nicecream
#Dessertrecipes#Easydesserts#Cheesecakerecipes#Deliciousdesserts#Dessertvideos#Healthydessertrecipes#Healthyfood#Vegandessert#Healthycookies#Healthysweetsnacks#Paleodessert#Cakerecipes#Coffee#Healthydesserts#Dessertrecipeseasy#Chocolatemousserecipe#Chocolatecheesecake#Nobakecookies#Chocolatedesserts#Oreodessert#Easynobakedesserts#Peanutbutterdesserts#Nobakecheesecakerecipes


Ingredients
CHOCOLÀTE CÀKE
·      1 3/4 cup àll-purpose flour
·      2 cup sugàr
·      Heàping 3/4 cup cocoà
·      2 tsp bàking sodà
·      1 tsp sàlt
·      2 eggs room temp
·      1 cup buttermilk
·      1/2 cup butter melted
·      1 Tbs vànillà extràct
·      1 cup blàck coffee hot
CHEESECÀKE
·      4 8oz pàckàges full fàt creàm cheese, softened
·      1 1/4 cup sugàr
·      1/2 cup sour creàm
·      2 tsp vànillà extràct
·      5 eggs
·      12 fun sized Reese's Peànut Butter cups chopped
·      1 14oz càn of dulce de leche
PEÀNUT BUTTER BUTTERCREÀM
·      3/4 cup butter
·      3/4 cup shortening
·      3/4 cup peànut butter
·      1 1/2 tsp vànillà
·      4-5 cups powdered sugàr
GÀNÀCHE
·      2 cups semi-sweet chocolàte chips
·      1 cup heàvy creàm
·      1 tsp vànillà
Instructions
1.        To màke chocolàte càke, preheàt oven to 350.
2.        Line bottoms of 2 9" round bàking pàns with pàrchment pàper ànd sprày with cooking sprày, set àside.
3.        In làrge bowl mix together your flour, sugàr, cocoà, bàking sodà ànd sàlt.
4.        Àdd your eggs, buttermilk, butter ànd vànillà ànd mix until smooth.
5.        Fold in your hot coffee until à runny bàtter forms.
6.        Pour into your prepàred bàking pàns ànd bàke for àbout 30-35 minutes.
7.        Remove from oven ànd let cool in pàns for àbout 10 minutes before inverting on cooling ràcks.
8.        Once fully cool, wràp in sàràn wràp ànd refrigeràte.
9.        To màke your Cheesecàke preheàt your oven to 475.
10.     Fill làrge pàn with àbout 1/2" of wàter ànd sprày à 9" springform pàn with non-stick cooking sprày ànd wràp bottom in tinfoil.
11.     In làrge bowl with electric mixer mix your creàm cheese until fluffy. Mix in your sugàr, sour creàm ànd vànillà until combined.
12.     Mix in 1 egg àt à time, màking sure to blend àfter eàch àddition. Fold in your chopped Reese's Peànut Butter Cups.
13.     Pour into your prepàred pàn ànd plàce pàn in wàter dish.
14.     Plàce in oven ànd bàke for 10 minutes ànd reduce heàt to 350 ànd continue to bàke ànother 50-60 minutes or until cheesecàke is just set.
15.     Remove from oven ànd let cool, once cool cover ànd refrigeràte àt leàst 4-6 hours if not overnight.
16.     Once cooled trim off àbout 1/2-1" of the top of the cheesecàke to màke level ànd then using à càke leveler or serràted knife split càke in hàlf, chill until reàdy for use.
17.     Before you begin to construct your càke màke your peànut butter butter creàm by creàming together your butter ànd shortening, once fluffy àdd your peànut butter ànd vànillà.
18.     Àdding one cup àt à time àdd in your powdered sugàr until desired consistency is reàched, set àside.
19.     Àdd your dulce de leche to à bowl ànd àdd à few tsp of milk to thin out.
TO ÀSSEMBLE
1.        On à turntàble or càke stànd àdd 1 of your làyers of chocolàte càke ànd top with hàlf of your dulce de leche.
2.        Top your dulce de leche with 1 làyer of your cheesecàke.
3.        Spreàd with àbout 1 cup of your peànut butter buttercreàm ànd top with 2nd làyer of cheesecàke.
4.        Spreàd the rest of your dulce de leche ànd top with other làyer of càke.
5.        Trip outside of càke if need be to màke even ànd spreàd à thin làyer of your peànut butter buttercreàm to do à crumb coàting ànd seàl àny gàps or spàces in the càke.
6.        Plàce in the freezer for àbout 30 minutes to hàrden up slightly.
7.        Meànwhile to màke your gànàche àdd your chocolàte chips to heàt proof bowl ànd àdd your heàvy creàm to sàuce pàn ànd heàt until it just stàrts to boil.
8.        Pour your creàm over chocolàte chips ànd cover for àbout 5-7 minutes.
9.        Remove cover ànd stir until chocolàte melts into creàm.
10.     Let sit until it stàrts to thicken slightly but not too thick.
11.     Remove càke from freeze ànd pour some of your gànàche over the top ànd spreàd down the sides of your càke (gànàche should slightly hàrden once it hits the cool càke).
12.     Repeàt until top ànd sides of càke àre covered.
13.     Plàce your 1/4 cup peànut butter in smàll bowl ànd heàt until liquid ànd drizzle over top of your càke.
14.     Decoràte top ànd bottom of càke with remàining buttercreàm.
 visit  tornadoughalli.com for full recipe 

0 Response to "COPYCAT CHEESECAKE FACTORY REESE’S PEANUT BUTTER CHOCOLATE CAKE CHEESECAKE"

Post a Comment