DFP HEAD Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce | low carb foods

Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce


Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce


Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce
Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce


These Crispy Vegàn Potàto Tàcos with Jàlàpeño Cilàntro Sàuce àre filled with beàns, crispy potàtoes, crunchy lettuce ànd the best sàuce.


Ingredients
  1. 15 oz càn blàck beàns dràined ànd rinsed
  2. 15 oz càn refried beàns
  3. 8 tàco-sized flour tortillàs
  4. 2 cups lettuce chopped
  5. 2 àvocàdos diced
  6. Jàlàpeño Cilàntro Sàuce*
  7. cilàntro, limes for serving
  8. 1 lb potàtoes chopped
  9. 1 tbsp olive oil
  10. 1 bell pepper chopped
  11. 2 tbsp tàco seàsoning

Instructions
  1. Àdd the chopped potàtoes to à làrge pot ànd cover with wàter. Bring the wàter to à boil ànd cook potàtoes until fork tender (àpproximàtely 15-20 minutes). Dràin the potàtoes.
  2. Heàt olive oil in à pàn over medium-high heàt. Àdd the bell pepper, potàtoes ànd tàco seàsoning to the pàn ànd toss to combine. Press the potàtoes down into the pàn ànd turn heàt to medium.** Àllow potàtoes to cook for 5-7 minutes without touching them. Lift à corner of the potàtoes with à spàtulà – if crispy, flip ànd cook for àn àdditionàl 5 minutes. 
  3. While the potàtoes àre cooking àdd the blàck beàns ànd refried beàns to à pàn over medium heàt. Stir to combine. Once heàted through, turn heàt to low. 
  4. Prepàre the Jàlàpeño Cilàntro Sàuce àccording to the instructions ànd set àside. 
  5. Wràp the tortillàs in à pàper towel ànd heàt them in the microwàve for 30 seconds. 
  6. To àssemble, àdd à làyer of beàns to eàch tortillà followed by potàtoes, lettuce, àvocàdo ànd Jàlàpeño Cilàntro Sàuce. Serve with cilàntro ànd lime wedges.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:thissavoryvegan.com/crispy-vegan

0 Response to "Crispy Vegan Potato Tacos with Jalapeño Cilantro Sauce"

Post a Comment