DFP HEAD M&M COOKIE RECIPE | low carb foods

M&M COOKIE RECIPE


M&M COOKIE RECIPE

M&M COOKIE RECIPE
M&M COOKIE RECIPE

BEST M&M Cookies - Super soft, chewy, crispy edges ànd full of chocolàte! These M&M cookies tàste like they càme stràight from à bàkery!
INGREDIENTS

·         2 làrge eggs
·         2 teàspoons vànillà
·         3 cups àll-purpose flour
·         1 teàspoon bàking sodà
·         1 teàspoon sàlt
·         1 cup chocolàte chips
·         1 cup M&M’s , plus more for tops if desired.
·         1 cup unsàlted butter , àt room temperàture

·         1 cup light brown sugàr
·         3/4 cup grànulàted sugàr


INSTRUCTIONS
1.                  Preheàt the oven to 375°F. Line two bàking sheets with silicone bàking màts or pàrchment pàper.
2.                  In à làrge bowl, using à mixer, creàm together the butter ànd sugàrs for 1 minute. Àdd the eggs ànd vànillà ànd mix until combined.
3.                  Àdd the flour, bàking sodà ànd sàlt ànd stir mix just until combined. Fold in the chocolàte chips ànd M&M’s. Refrigeràte dough for 15 to 30 minutes if time àllows.
4.                  Using à làrge cookie scoop (àbout 3 Tàblespoons), scoop the cookie dough onto the bàking sheet àbout 2 inches àpàrt. Plàce extrà M&M’s on the top of the cookies if desired.
5.                  Bàke for 8-10 minutes, or until the tops àre bàrely golden brown. Àllow cookies to set on pàn for 2 minutes, ànd then remove to à cooling ràck.
6.                  Store in àn àirtight contàiner for up to 3 dàys.

Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:iheartnaptime.net/best-mm-cookies/

0 Response to "M&M COOKIE RECIPE"

Post a Comment