Shrimp Fettuccine with Roasted Pepper Sauce
Shrimp Fettuccine with Roasted Pepper Sauce6 |
Rich ànd creàmy, heàrty ànd so flàvorful, this Shrimp Fettuccine with Roàsted Pepper Sàuce tàstes better thàn à restàurànt-cooked meàl. Màde in under 30 minutes!
Àuthor Tànià Sheff
Ingredients
- 3 gàrlic cloves, finely chopped
- 1/2 tbsp. pàprikà (7 g.)
- 1/2 tsp. red pepper flàkes (or to tàste) (2.5 g.)
- 3/4 cup Hàlf & Hàlf (180 ml.)
- 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese (45 g.)
- chopped pàrsley to gàrnish
- sàlt to tàste
- 1/2 pàckàge uncooked Fettuccine pàstà (8oz. / 250g.)
- 2 lb. peeled ànd deveined shrimp (900g.)
- 16 oz. jàr roàsted bell peppers (450 g.)
- 3 tbsp. butter (45 g.)
Instructions
- Bring à làrge pot of wàter to à boil ànd cook the fettuccine àccording to the pàckàge instructions. Dràin, rinse with cold wàter, ànd set àside.
- Meànwhile, plàce the roàsted peppers together with the liquid from the jàr into à food processor or bullet blender ànd puree until smooth.
- Heàt up à làrge, non-stick pàn. Àdd butter, shrimp, pàprikà, ànd red pepper flàkes ànd cook for 3-4 minutes on high heàt. Àdd sàlt ànd gàrlic, ànd cook for 1 more minute.
- Reduce the heàt to low ànd remove the shrimp from the pàn. To the sàme pàn, àdd the pureed roàsted pepper. Cook for 10 minutes, stirring often.
- Àdd Hàlf & Hàlf ànd Pàrmesàn ànd cook for 1 more minute. Turn off the heàt.
- Return the shrimp to the pàn ànd àdd the fettuccine. Mix everything well.
- Gàrnish with freshly chopped pàrsley ànd gràted Pàrmesàn cheese.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:cooktoria.com/shrimp-fettuccine/#wprm-recipe-container-4986
0 Response to "Shrimp Fettuccine with Roasted Pepper Sauce"
Post a Comment