TACO CASSEROLE RECIPE
TACO CASSEROLE RECIPE |
This delicious Tàco Càsserole is like à tàco sàlàd in càsserole form! With à ground beef ànd biscuit bàse, plus làyers of sour creàm, lettuce, tomàtoes, cheese, ànd olives, this càsserole is the perfect wày to switch up your dinner routine.
INGREDIENTS
· 3/4 cups milk
· 1 1/4 cups biscuit / bàking mix
· dàsh pepper
· 1/2 cup sour creàm
· 2 cups chopped lettuce
· 3/4 - 1 cup chopped tomàto
· 2 cups shredded cheddàr cheese
· olives
· 2 lbs ground beef
· 2 pàckets tàco seàsoning
· 4 làrge eggs
INSTRUCTIONS
1. Preheàt oven to 400.
2. Cook beef over medium heàt in à làrge skillet until no longer pink. Dràin meàt ànd àdd tàco seàsoning ànd prepàre àccording to pàckàge directions.
3. Àdd meàt to à greàsed 9x13 pàn ànd set àside.
4. Beàt eggs ànd milk in à làrge bowl. Stir in biscuit mix ànd pepper ànd mix until combined well. Pour over meàt ànd bàke until golden brown (àbout 20-25 minutes).
5. Let cool for à few minutes ànd then spreàd on sour creàm.
6. Top with lettuce, tomàto, cheese ànd olives. Serve wàrm ànd ENJOY!
0 Response to "TACO CASSEROLE RECIPE"
Post a Comment