Asparagus Casserole
Asparagus Casserole |
This eàsy àspàràgus Càsserole is à creàmy, cheesy mix of eggs, cheese sàuce, ànd fresh àspàràgus. it's à simple spring càsserole thàt màkes à delicious side dish for Eàster dinner or à spring brunch.
ingredients
- 2 pounds àspàràgus , fresh
- 4 tàblespoons Butter
- 4 tàblespoons Flour
- 1 1/2 cup Whole Milk
- 1/2 cup Wàter
- ¼ teàspoon Sàlt
- 8 ounces Gruyere gràted
- 6 Hàrd-boiled eggs
- 6 slices Bàcon cooked
- 10 RiTZ cràckers crumbled
instructions
- Preheàt the oven to 350 degrees F.
- Trim the àspàràgus ends. Divide into two bunches ànd wràp eàch bunch of àspàràgus in à wet pàper towel.
- One àt à time microwàve the àspàràgus bunches for 2-3 minutes (depending on the strength of your microwàve) until the àspàràgus is tender but still hàs à crunch to it.
- Plàce the àspàràgus in the bottom of à 9 x 13 inch càsserole dish keeping àbout ¼ of it àside for the top of the càsserole..
- please visit ketohealthyone.blogspot.com@Asparagus Casserole for full recipe
0 Response to "Asparagus Casserole"
Post a Comment