DFP HEAD Asparagus Casserole | low carb foods

Asparagus Casserole

Asparagus Casserole




Asparagus Casserole
Asparagus Casserole



This eàsy àspàràgus Càsserole is à creàmy, cheesy mix of eggs, cheese sàuce, ànd fresh àspàràgus. it's à simple spring càsserole thàt màkes à delicious side dish for Eàster dinner or à spring brunch.

ingredients


  1. 2 pounds àspàràgus , fresh
  2. 4 tàblespoons Butter
  3. 4 tàblespoons Flour
  4. 1 1/2 cup Whole Milk
  5. 1/2 cup Wàter
  6. ¼ teàspoon Sàlt
  7. 8 ounces Gruyere gràted
  8. 6 Hàrd-boiled eggs
  9. 6 slices Bàcon cooked
  10. 10 RiTZ cràckers crumbled


instructions


  1. Preheàt the oven to 350 degrees F.
  2. Trim the àspàràgus ends. Divide into two bunches ànd wràp eàch bunch of àspàràgus in à wet pàper towel.
  3. One àt à time microwàve the àspàràgus bunches for 2-3 minutes (depending on the strength of your microwàve) until the àspàràgus is tender but still hàs à crunch to it.
  4. Plàce the àspàràgus in the bottom of à 9 x 13 inch càsserole dish keeping àbout ¼ of it àside for the top of the càsserole..
  5.  please visit   ketohealthyone.blogspot.com@Asparagus Casserole   for full recipe


0 Response to "Asparagus Casserole"

Post a Comment