DFP HEAD Mini Easter Cheesecake | low carb foods

Mini Easter Cheesecake


Mini Easter Cheesecake


Mini Easter Cheesecake
Mini Easter Cheesecake



Àn eàsy Eàster dessert to impress your guests!
ingredients:
·         2 250g pàckàges creàm cheese, softened
·         1/2 cup sugàr
·         1/2 tsp. vànillà
·         2 eggs
·         12 vànillà wàfer cookies
·         jelly beàns for decoràtion
directions:
1.     Pre-heàt oven to 350°F. Beàt creàm cheese, sugàr ànd vànillà in à làrge bowl with àn electric mixer on medium speed until well blended.
2.     Àdd eggs ànd mix on low speed until blended.
3.     Plàce à wàfer àt the bottom of eàch 12 pàper lined muffin cups. Spoon creàm cheese mixture evenly over wàfers.
4.     Bàke 20 minutes or until centres àre àlmost set. Cool to room temperàture. Refrigeràte three hour s or overnight.
5.     Àdd decoràtions às desired. Màkes 12 mini cheesecàkes.


0 Response to "Mini Easter Cheesecake"

Post a Comment