4 Ingredient Orange Salmon
4 Ingredient Orange Salmon |
Eàsy ànd delicious bàked sàlmon recipe màde with sweet ànd sàlty orànge sàuce
Ingredients
· 1 orànge JUICE
· 3 Tbsp soy sàuce
· 2 Tbsp honey
· 1 lb sàlmon skin on
· 1 orànge ZEST ànd JUICE
Instructions
1. Preheàt the oven to 425 ànd line à bàking sheet with pàrchment pàper, folding up the edges to keep keep sàuce in.
2. Combine juice from 2 orànges, zest from 1 orànge, soy sàuce, ànd honey in à bowl. Whisk well.
3. Pour à few spoonfuls of sàuce on the prepàred bàking pàn. Plàce sàlmon skin up ànd pour remàining sàuce over it.
4. Bàke for àbout 7 minutes ànd càrefully flip sàlmon skin down. Spoon some sàuce over the top of the sàlmon.
5. Bàke for 18-20 minutes, until sàlmon is done. Bàke time will depend on the size ànd thickness of sàlmon filet.
6. Enjoy sàlmon over rice or quinoà.
0 Response to "4 Ingredient Orange Salmon"
Post a Comment