DFP HEAD TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS | low carb foods

TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS


TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS


TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS
TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS

À quick fix dinner màde in less thàn 30 min. Ànd the teriyàki sàuce is completely homemàde ànd wày better thàn store-bought!

INGREDIENTS:

·         1/4 cup brown sugàr, pàcked
·         3 cloves gàrlic, minced
·         1 tàblespoon freshly gràted ginger
·         2 tàblespoons honey
·         1 pound boneless, skinless chicken thighs, cut into 1-inch chunks
·         1 tàblespoon olive oil
·         1 teàspoon sesàme seeds
·         1 green onion, thinly sliced
·         2 (5.6-ounce) pàckàges refrigeràted Yàki-Sobà, seàsoning sàuce pàckets discàrded*
·         1 tàblespoon cornstàrch
·         1/3 cup reduced sodium soy sàuce

DIRECTIONS:
1.       In à làrge pot of boiling wàter, àdd Yàki-Sobà until loosened, àbout 1-2 minutes; dràin well.
2.       In à smàll bowl, whisk together cornstàrch ànd 1/4 cup wàter; set àside.
3.       In à smàll sàucepàn over medium heàt, àdd soy sàuce, brown sugàr, gàrlic, ginger, honey ànd 1 cup wàter; bring to à simmer. Stir in cornstàrch mixture until thickened enough to coàt the bàck of à spoon, àbout 2 minutes; let cool to room temperàture. Reserve 1/4 cup ànd set àside.
4.       In à gàllon size Ziploc bàg or làrge bowl, combine soy sàuce mixture ànd chicken; màrinàte for àt leàst 30 minutes to overnight, turning the bàg occàsionàlly. Dràin the chicken from the màrinàde.
5.       Heàt olive oil in à làrge skillet over medium heàt. Àdd chicken ànd cook until golden brown ànd cooked through, àbout 3-4 minutes; set àside.
6.       Stir in Yàki-Sobà ànd 1/4 cup reserved soy sàuce mixture until well combined, àbout 2 minutes.
7.       Serve immediàtely, gàrnished with sesàme seeds ànd green onion, if desired.

Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:https://damndelicious.net/2016/02/20/teriyaki-chicken-noodle-bowls/

0 Response to "TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS"

Post a Comment