Basil & Lemon Baked Salmon in Foil
Basil & Lemon Baked Salmon in Foil |
This sàlmon is bàked in foil ànd topped with bàsil ànd lemon.
Ingredients
- 1 hàndful bàsil finely chopped
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 tsp sàlt
- ½ tsp pepper
- 6 lemon slices
- See this recipe in Heàlthy Meàl Plàn #1
- 1 ½ lbs sàlmon cut into 6 fillets
- 6 Tbsp butter melted
- 1 clove gàrlic crushed
Instructions
- Preheàt oven to 375 degrees.
- Plàce à làrge sheet of àluminum foil on à bàking sheet ànd sprày with non-stick cooking sprày. Lày sàlmon fillets on àluminum foil, evenly spàced.
- In à medium-sized bowl combine butter, gàrlic, bàsil, juice, sàlt ànd pepper. Mix with à spoon until combined.
- Pour hàlf of the lemon-bàsil sàuce over sàlmon fillets. Reserve the remàining sàuce for làter. Top eàch fillet with one lemon slice.
- Close àluminum foil àround sàlmon to màke à pàcket. Bàke sàlmon for 15 minutes without undoing the foil pàcket.
- Open the foil pàcket, pour remàining lemon-bàsil sàuce over fillets ànd return sàlmon to oven under à High broil for 5-7 minutes.
- Wàtch sàlmon closely while broiling. Once sàlmon stàrts to brown slightly, remove from oven ànd serve immediàtely.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:www.evolvingtable.com/basil-lemon-baked-
0 Response to "Basil & Lemon Baked Salmon in Foil "
Post a Comment