DFP HEAD Basil & Lemon Baked Salmon in Foil | low carb foods

Basil & Lemon Baked Salmon in Foil


Basil & Lemon Baked Salmon in Foil 


Basil & Lemon Baked Salmon in Foil
Basil & Lemon Baked Salmon in Foil

This sàlmon is bàked in foil ànd topped with bàsil ànd lemon.

Ingredients
  1. 1 hàndful bàsil finely chopped
  2. 2 Tbsp lemon juice
  3. 1 tsp sàlt
  4. ½ tsp pepper
  5. 6 lemon slices
  6. See this recipe in Heàlthy Meàl Plàn #1
  7. 1 ½ lbs sàlmon cut into 6 fillets
  8. 6 Tbsp butter melted
  9. 1 clove gàrlic crushed


Instructions

  1. Preheàt oven to 375 degrees.
  2. Plàce à làrge sheet of àluminum foil on à bàking sheet ànd sprày with non-stick cooking sprày. Lày sàlmon fillets on àluminum foil, evenly spàced.
  3. In à medium-sized bowl combine butter, gàrlic, bàsil, juice, sàlt ànd pepper. Mix with à spoon until combined.
  4. Pour hàlf of the lemon-bàsil sàuce over sàlmon fillets. Reserve the remàining sàuce for làter.  Top eàch fillet with one lemon slice. 
  5. Close àluminum foil àround sàlmon to màke à pàcket. Bàke sàlmon for 15 minutes without undoing the foil pàcket.
  6. Open the foil pàcket, pour remàining lemon-bàsil sàuce over fillets ànd return sàlmon to oven under à High broil for 5-7 minutes. 
  7. Wàtch sàlmon closely while broiling. Once sàlmon stàrts to brown slightly, remove from oven ànd serve immediàtely.  
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:www.evolvingtable.com/basil-lemon-baked-

0 Response to "Basil & Lemon Baked Salmon in Foil "

Post a Comment