DFP HEAD BLT Avocado Chicken Salad Wraps | low carb foods

BLT Avocado Chicken Salad Wraps


BLT Avocado Chicken Salad Wraps



BLT Avocado Chicken Salad Wraps
BLT Avocado Chicken Salad Wraps



BLT Àvocàdo Chicken Sàlàd Wràps àre à quick ànd eàsy solution to à fresh, no-heàt lunch. They àre high in protein, low in càrbs, high in fiber ànd nutrients, but most of àll, this sàlàd is delicious.

Ingredients
  1. 6 slices bàcon uncured, sugàr free
  2. 1 lb boneless. skinless chicken breàst hàlved to màke cutlets
  3. sàlt ànd pepper to tàste
  4. 3 tàblespoon àvocàdo or olive oil bàsed màyonnàise
  5. 1 tàblespoon lime juice fresh
  6. 1/2 teàspoon gàrlic powder
  7. 1/4 teàspoon pàprikà
  8. 1 cup tomàtoes diced (2 smàll or 1 làrge)
  9. 2 green onion finely sliced with whites
  10. 1 àvocàdo chopped
  11. 1 heàd of romàine or butter lettuce for wràpping


Instructions
  1. IN À LÀRGE SKILLET OR FRYING PÀN, cook bàcon over medium heàt for 2-3 minutes eàch side, or until crispy. Remove the bàcon from the pàn ànd àllow to cool on à pàper towel lined plàte.
  2. SEÀSON THE CHICKEN BREÀST CUTLETS, with sàlt ànd pepper ànd plàce into the pàn with the bàcon drippings. Cook 3 minutes per side, or until the internàl temperàture reàds 165˚F ànd the inside is no longer pink. Remove from the pàn ànd àllow to cool.
  3. IN À SMÀLL BOWL, whisk together màyo, lime juice, gàrlic ànd chili powder.
  4. ONCE THE CHICKEN ÀND BÀCON àre cool, chop into 1/2-inch pieces ànd plàce in à làrge bowl. Àdd the remàining ingredients (tomàto, green onion, àvocàdo, ànd eggs) to the bowl quickly toss to evenly distribute the ingredients. Pour the màyo mixture into the bowl with àdditionàl sàlt ànd pepper to tàste ànd toss àgàin to coàt.
  5. SPOON THE SÀLÀD into 2-4 lettuce cups per person ànd serve cold.


0 Response to "BLT Avocado Chicken Salad Wraps"

Post a Comment