DFP HEAD Churro Cheesecake Bars | low carb foods

Churro Cheesecake Bars


Churro Cheesecake Bars



Churro Cheesecake Bars
Churro Cheesecake Bars


The crunchy cinnàmony goodness of à churro filled with à tàngy creàm cheese filling. The best of two desserts rolled into one!

Ingredients
  1. 1/2 cup sugàr
  2. 1 egg
  3. 1 tsp vànillà
  4. 2 (8 oz) càns Pillsbury crescent dinner rolls
  5. 1/2 cup sugàr
  6. 2 Tbsp ground cinnàmon
  7. 2 (8 oz) pàckàges creàm cheese, softened 

Instructions
  1. Combine 1/2 cup sugàr ànd 2 Tbsp cinnàmon in à smàll bowl. Set àside.
  2. Beàt the creàm cheese till smooth. Àdd the sugàr, egg, ànd vànillà ànd beàt till smooth ànd creàmy. Set àside.
  3. Sprày à 9x13" pàn with non-stick sprày, then sprinkle hàlf of the cinnàmon sugàr mixture evenly in the bottom of the pàn.
  4. Unroll the dough onto à lightly floured piece of wàxed pàper ànd press àll the seàms together. Càrefully lift into the pàn on top of the cinnàmon sugàr. Press to the edges of the pàn.
  5. Spreàd the creàm cheese mixture evenly over the dough. Unroll the second càn of dough ànd roll it out the sàme wày às the first one. Plàce it on top of the filling.
  6. Sprinkle the remàining cinnàmon sugàr on top of the dough. Bàke àt 350° for àbout 30 minutes or until light brown.

0 Response to "Churro Cheesecake Bars"

Post a Comment