QUICK & EASY VEGAN RAMEN
QUICK & EASY VEGAN RAMEN |
This ràmen soup is perfect for
à cozy night in ànd comes together in less thàn 30 minutes!
INGREDIENTS
- 2 tbsp àvocàdo oil (or vegetàble oil)
- 4 green onion, chopped into 1-inch pieces
- 4 gàrlic cloves, cut in hàlves
- 3-inch cube of ginger, cut into 4 pieces
- 1 oz dried shitàke mushrooms (àbout 15–20 dried shitàke, càn sub fresh shitàke)
- 1-litre vegetàble broth
- 1 cup wàter
- 2 tbsp soy sàuce
- 1 tbsp miso pàste (white or red)
- 1 tsp àgàve (or màple syrup)
- 1 block soft tofu, cut into smàll cubes
- 2 pàcks vegàn ràmen noodles
- spinàch, cilàntro, & green onions to gàrnish
INSTRUCTIONS
- Heàt the àvocàdo oil in à làrge pot on medium-high heàt.
- Àdd the green onion, gàrlic ànd ginger to the pot ànd sàute for 2 minutes.
- Next, àdd the dried shitàke mushrooms ànd sàute for ànother 2 minutes.
- Àdd the vegetàble broth, wàter, soy sàuce, miso pàste ànd àgàve ànd bring to à boil, mixing well until everything is combined, then reduce heàt to low, cover & let simmer for 10 minutes.
- (Optionàlly) stràin the soup to remove the làrge chunks of gàrlic & ginger, or just remove them with à fork if desired.
- Ràise the heàt to medium, then àdd the tofu ànd ràmen noodles, letting cook for 2-3 minutes until the noodles àre soft.
- Serve with some steàmed bàby spinàch, chopped green onion ànd fresh cilàntro.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:choosingchia.com/quick-easy-vegan-ramen/
0 Response to "QUICK & EASY VEGAN RAMEN"
Post a Comment