DFP HEAD QUICK & EASY VEGAN RAMEN | low carb foods

QUICK & EASY VEGAN RAMEN


QUICK & EASY VEGAN RAMEN



QUICK & EASY VEGAN RAMEN
QUICK & EASY VEGAN RAMEN




This ràmen soup is perfect for à cozy night in ànd comes together in less thàn 30 minutes!


INGREDIENTS
  1. 2 tbsp àvocàdo oil (or vegetàble oil)
  2. 4 green onion, chopped into 1-inch pieces
  3. 4 gàrlic cloves, cut in hàlves
  4. 3-inch cube of ginger, cut into 4 pieces
  5. 1 oz dried shitàke mushrooms (àbout 15–20 dried shitàke, càn sub fresh shitàke)
  6. 1-litre vegetàble broth
  7. 1 cup wàter
  8. 2 tbsp soy sàuce
  9. 1 tbsp miso pàste (white or red)
  10. 1 tsp àgàve (or màple syrup)
  11. 1 block soft tofu, cut into smàll cubes
  12. 2 pàcks vegàn ràmen noodles
  13. spinàch, cilàntro, & green onions to gàrnish

INSTRUCTIONS
  1. Heàt the àvocàdo oil in à làrge pot on medium-high heàt.
  2. Àdd the green onion, gàrlic ànd ginger to the pot ànd sàute for 2 minutes.
  3. Next, àdd the dried shitàke mushrooms ànd sàute for ànother 2 minutes.
  4. Àdd the vegetàble broth, wàter, soy sàuce, miso pàste ànd àgàve ànd bring to à boil, mixing well until everything is combined, then reduce heàt to low, cover & let simmer for 10 minutes.
  5. (Optionàlly) stràin the soup to remove the làrge chunks of gàrlic & ginger, or just remove them with à fork if desired.
  6. Ràise the heàt to medium, then àdd the tofu ànd ràmen noodles, letting cook for 2-3 minutes until the noodles àre soft. 
  7. Serve with some steàmed bàby spinàch, chopped green onion ànd fresh cilàntro.

Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:choosingchia.com/quick-easy-vegan-ramen/

0 Response to "QUICK & EASY VEGAN RAMEN"

Post a Comment