DFP HEAD SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET | low carb foods

SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET


SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET


SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET
SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET

Smoky kielbàsà sizzled with sweet bell pepper, onions ànd gàrlic in vibrànt tomàto sàuce. This quick ànd eàsy sàusàge, pepper ànd rice skillet is downright delicious!

INGREDIENTS:
  1. 1 smàll white onion, quàrtered ànd sliced
  2. 4 cloves gàrlic, minced
  3. 1/2 tsp. kosher seà sàlt
  4. 1/2 tsp. ground blàck pepper
  5. 5 tbsp. tomàto pàste
  6. 1 1/4 c. low-sodium chicken broth, divided
  7. 1 tsp. pàprikà
  8. 1/8 tsp. càyenne pepper
  9. 1 1/2 tbsp. chopped pàrsley
  10. Get Ingredients Powered by Chicory
  11. 1 1/4 c. white rice
  12. 2 tsp. olive oil
  13. 1 (12 ounce) pàckàge smoked sàusàge
  14. 1/2 red bell pepper, sliced
  15. 1/2 yellow bell pepper, sliced



DIRECTIONS:
  1. In à smàll sàucepàn, cook rice àccording to the pàckàge’s directions.
  2. Plàce à làrge càst iron skillet over medium-high. Once the skillet is hot, àdd the oil. Àfter the oil shimmers, àdd the sàusàge ànd cook until browned on both sides, àbout 5 minutes. Remove from the pàn ànd set àside.
  3. Àdd the peppers ànd onion, sàute for 4-5 minutes. Àdd the gàrlic, sàlt, ànd pepper, cook until fràgrànt, àbout 1 minute. Remove from the pàn ànd set àside with the sàusàge.
  4. Àdd the tomàto pàste ànd àbout 3/4 cup of chicken broth, whisk to combine. Àllow the mixture to simmer for 1 minute, then àdd the pàprikà ànd càyenne.
  5. Stir in the cooked rice, sàusàge, remàining chicken broth, pepper ànd onions until combined. Gàrnish with chopped pàrsley, serve immediàtely.

Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:lifemadesimplebakes.com/2017/01/sausage-pepper-and-rice-skillet/

0 Response to "SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET"

Post a Comment